top of page
Green Mountains

ER DU OPPTATT AV GOD HELSE?

Quramin gir deg 11 essensielle vitaminer, mineraler og urter som til sammen gir deg effekt på fire ulike deler av hverdagshelsen din.

iStock-1410321698.jpg

Bidrar til vedlikehold av hjertet

Visste du at hjertet ditt pumper cirka 5 liter blod hvert minutt? Det er litt mer enn fire store flasker brus i minuttet. Hjertet er organet som aldri hviler, og som vi må ta ekstra godt vare på.

Her er noen spennende fakta om hjertet ditt, og hvordan ingrediensene i Quramin hjelper deg med å ta bedre vare på det.

Hjelper til å vedlikeholde fleksible ledd og sener

Sliter du med leddplager? Stive og hovne ledd kan bli plagsomt over tid. Derfor er det viktig å gjøre det vi kan for å forebygge fremtidige plager, og sørge for at vi legger et bedre grunnlag for årene som kommer.

Nyheten Quramin er et kosttilskudd laget av flere ingredienser som bidrar til å holde leddene komfortable.

iStock-1135152361.jpg
iStock-1188934116.jpg

Immunsystem

Immunforsvaret er vår egne, skreddersydde militærtropp som alltid står beredt når inntrengere prøver å innta kroppen vår.

Quramin inneholder ikke bare èn, men fire ingredienser som har alle har hver sin rolle i å støtte kroppens vitalitet og immunforsvaret. Den unike blandingen er laget for å optimalisere effekten av hverandre. det.

Hjelper til å føle deg energisk

Føler du deg ofte tom for energi? Da kan det være du trenger å ta noen grep for å få den tilbake. Det finnes mange faktorer som spiller inn på energinivået vårt. Noen ganger er kroppen som signaliserer at vi trenger en pustepause fra hverdagens rasende tempo, andre ganger er det fordi vi trenger mer vitaminer og mineraler.

Med Quramin får du flere essensielle vitaminer, mineraler og urter som blant annet hjelper til å føle deg energisk.

iStock-1311452628 (1).jpg

Få 50% på første pakke! Betal kun 298,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

bottom of page