top of page
Cabin in the Woods

10 INGREDIENSER MED DOKUMENTERT EFFEKT

Quramin gir deg 10 veganske vitaminer, mineraler og urter som legger grunnlaget for en sunnere hverdag. Her kan du lese mer om hver ingrediens og hva det er godt for. 

svart onion.jpg

Svart hvitløk

Svart hvitløk er full av antioksidanter som bidrar til normal immunfunksjon og vedlikehold av hjertet.

Virkeområder

 • Vedlikehold av hjertet

 • Bidrar til normal immunfunksjon

 • Vedlikehold av normalt kolestrolnivå

Brennesle

Næring som hjelper til å vedlikeholde hjertehelse, fleksible ledd og sener

Virkeområder

 • Hjelper til å vedlikeholde fleksible ledd og sener

 • Hjelper til så du føler deg mer energisk

 • Hjelper til å vedlikeholde normal hjertehelse

 • Støtter kroppens vitalitet og immunforsvar

brennesle.jpg
bosssweila.jpg

Boswellia serrata

Harpiksen fra treet Boswellia Serrata blir behandlet for å lage ulike preparater. Ekstrakt av Boswellia Serrata bidrar til å holde leddene komfortable

Virkeområder

 • Bidrar til å holde leddene komfortable

Cork marint magnesium

Visste du at magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. For å sikre et godt nok inntak av magnesium inneholder nyheten Quramin Cork marint magnesium høstet fra uberørte irske hav og dermed er 100 % vegansk.

Virkeområder

 • Bidrar til normal energiomsetning

 • Bidrar til nervesystemets normale funksjon

 • Bidrar til normal muskelfunksjon

magnesium.jpg

B6 vitamin

Som et vannløselig vitamin blir ikke B6 lagret i kroppen og må derfor tilføres jevnlig gjennom kosthold eller kosttilskudd. B6 vitamin er viktig for omsetning av proteiner og karbohydrater, for å produsere røde blodceller og bidrar til redusert tretthet og utmattelse. Quramin gir deg B6 vitamin som er plantebasert og derfor 100% vegansk.

B12 vitamin

Vi trenger B12 vitamin for at kroppen skal danne røde blodlegemer og for cellenes metabolisme. B12 finnes hovedsakelig i mat fra dyr, kjøtt, fisk, skalldyr, egg og meieriprodukter. B12 vitaminet i Quramin er hentet fra metylkobalamin, som regnes som den best opptakelige og mest aktive formen for B12. Metylkobalamin blir naturlig fremstilt gjennom fermentering og er også 100% vegansk.

B1 vitamin

Også kjent som tiamin, er B1 vitamin et vannløselig vitamin vi må få i oss jevnlig for å holde nivået oppe. B1 vitamin spiller en nøkkelrolle i produksjon av energi fra mat i karbohydratmetabolismen. Quramin gir deg B1 vitamin som er plantebasert og derfor 100% vegansk.

C vitamin

Det er ikke uten grunn C vitamin er så populært og kjent for mange. En kraftig antioksidant som beskytter mot frie radikaler. Bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for blodkarenes og knoklenes normale funksjon. C vitamin er også med på å hjelpe sår med å gro ved å holde bindevevet sunt.

D3 vitamin

Vitamin D3 også kjent som solvitaminet, støtter immunsystemet normale funksjon og bidrar til normal muskelfunksjon. Quramin gir deg D3 vitamin som er hentet fra lav og er derfor 100% vegansk.

Mangan

Mangan er et mineral som inngår i to enzymer i kroppen og spiller en rolle for stoffskiftets omsetning av fett og karbohydrater. Et sporstoffmineral som er viktig for flere enzymer i kroppen.

Få 50% på første pakke! Betal kun 298,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

bottom of page