top of page

Om Oss

Nordic Healthy Living AS

Quramin produseres i Drøbak som ligger 35 kilometer syd for Oslo. Ved å holde produksjonen lokalt i Norge kan vi alltid sikre de beste råvarene og en produksjon som er underlagt de strenge Norske kravene til fabrikker som produserer helseprodukter. Vi tar også grep for å redusere produksjonstiden og usikre leveranser fra utenlandske produsenter.

Quramin inneholder ingredienser som har over 300 publiserte studier og er unikt fordi det også er egnet for veganere og vegetarianere.

Fokus på arbeidslivet

Pakkene du får fra oss blir pakket og sendt fra SENS AS i Oslo. SENS AS er en kompetansebedrift som siden 1966 har spesialisert seg på mennesker som står utenfor arbeidslivet.

Kundesenter

Er det noe du lurer på, kan du ta en prat med våre hyggelige servicearbeidere på telefon: 24 20 02 01 eller på e-post: kundeservice@quramin.no

Vi er stolte av at kundene gir våre dyktige servicemedarbeidere en tilfredshetsscore på 4,7 av 5 mulige!

ImmunoPharma AS

I 2020 ble selskapet Nordic Healthy Living AS kjøpt opp av det Norske biotek-selskapet ImmunoPharma AS.  Med en solid eier i ryggen kan vi love våre kunder at de alltid vil få det best dokumenterte Quramin- produktet fra oss.

bottom of page