top of page

Angrip leddplager med Quramin

iStock-1404648906.jpg

Det Ultimate Kosttilskuddet for Sterke og Smidige Lemmer!

Quramin skiller seg ut fra alle andre kosttilskudd og har en unik sammensetning av nøye utvalgte ingredienser som jobber i harmoni for å gi deg en komplett lindring av leddplager. Hver ingrediens er valgt ut for sine dokumenterte helseeffekter, og kombinasjonen av disse skaper en kraftpakke av fordeler.

Her er bare noen få av ingrediensene.

  1. Svart hvitløk: Denne spesielle varianten av hvitløk har vist seg å ha betennelsesdempende egenskaper og kan bidra til å lindre leddsmerter.

  2. Brennesle: Brennesle har tradisjonelt blitt brukt for å lindre betennelse i leddene og forbedre leddfunksjonen. Ved å inkludere brennesle i Quramin, gir vi deg en naturlig måte å støtte leddene på.

  3. Boswellia serrata: Denne unike ingrediensen er kjent for sine betennelsesdempende egenskaper. Ved å redusere betennelse i leddene, kan Quramin bidra til å lindre smerte og ubehag.

  4. Marint magnesium: Magnesium spiller en viktig rolle i opprettholdelsen av sunne ledd og bidrar til å redusere muskelstivhet. Ved å inkludere marint magnesium i Quramin, sørger vi for at du får det nødvendige mineralet for å opprettholde smidige og sterke ledd.

Få 50% på første pakke! Betal kun 596,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

bottom of page