top of page

Immunforsvaret ‒ kroppens helt egne forsvarstropp

immunsyst.jpg

Immunforsvaret er vår egne, skreddersydde militærtropp som alltid står beredt når inntrengere prøver å innta kroppen vår. Her er en kort oversikt over hvordan det immunforsvaret fungerer, og hva du selv kan gjøre for å ta bedre vare på det.

Immunforsvarets unike og intelligente evner 

Det er nok ingen overdrivelse når vi sier at immunforsvaret er et av de mest unike og intelligente systemer som finnes på planeten. Stadig omringet av bakterier, virus og andre fremmedlegemer, ville så og si ingen art overlevd særlig lenge uten et immunforsvar. 

I kroppen vår finnes det et immunforsvar som består av to hoveddeler: det uspesifikke forsvaret og det spesifikke forsvaret. Det uspesifikke forsvaret er immunforsvaret vi er medfødt med og arvet fra våre forfedre, mens det spesifikke forsvaret er immunforsvaret som bygges opp etter ulike virus og bakterier har skapt problemer for kroppen. 

Det spesifikke forsvaret lagrer informasjon og produserer et helt eget angrep mot den ene spesifikke ubudne gjesten ved neste besøk. Disse to forsvarssystemene utgjør et team som samarbeider tett for å holde kroppen frisk og kjempe mot uønskede inntrengere vi møter på i løpet av en dag.

Immunsystemets hovedoppgaver

  • Sette i gang betennelsesreaksjoner.

  • Oppdage vevsskader. 

  • Oppdage mikroorganismer og andre skadelige inntrengere og sette igang et angrep.

  • Rydde opp etter skader og sykdom. 

  • Sette i gang reparasjon etter en vevsskade 

Quramins 4 ingredienser som støtter kroppens immunforsvar

Quramin inneholder ikke bare èn, men 10 ulike vitaminer, mineraler og urter, hvorpå 4 av disse bidrar støtter kroppens immunforsvar. Den unike blandingen er laget for å optimalisere effekten av hverandre. 

1. C vitamin 

Som et kraftfullt antioksidant er C vitamin sin hovedoppgaven å beskytte cellene mot oksidativt stress.

2. Svart hvitløk 

I 1858 påviste Louis Pasteur at hvitløkens antibakterielle egenskaper kunne brukes til å bekjempe forkjølelse og mot sårinfeksjoner. I dag vet vi at svart hvitløk gir deg dobbelt så mye antioksidanter enn hvitløk som bidrar til normal immunfunksjon og vedlikehold av hjertet. 

3. Brennesle 

Brennesle er den mest næringsrike planten som norsk natur har å by på. Den er rik på proteiner, C-vitamin, jern, magnesium, kalium og silisium. Brennesle hjelper til å føle deg mer energisk og støtter kroppens immunforsvar.

4. D3 vitamin 

Også kjent som solvitaminet har D3 vitamin en rolle når det kommer til immunforsvaret vårt. Mangel på D3 vitamin kan føre med seg alt fra muskelsmerter og mangel på energi.

Få 50% på første pakke! Betal kun 596,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

bottom of page