top of page

Quramin er en energibombe

iStock-496261146.jpg

Hadde det ikke vært deilig med 10 ganger mer energi? Quramin kan være løsningen.

Quramin er et unikt sammensatt produkt med 11 vitaminer, mineraler og urter. Det finnes ikke et lignende produkt på markedet i Norge i dag.

1 Quramin tablett gir samme effekt som 6-8 fra andre kosttilskudd.  Man har brukt ekstrakter (10:1) av alle urtene som gjør det 10 ganger sterkere enn produkter som bruker pulver.

 ‒ Quramin er det best dokumenterte kosttilskuddet jeg har sett i mine 40 år i bransjen. Vil du ha mer energi, anbefaler jeg på det varmeste Quramin! sier ekspert Stein Flaatrud.

Urter som gir deg mer energi!

svart onion.jpg

Svart hvitløk

Svart hvitløk er proppfull av antioksidanter som er en fantastisk motstandsmekanisme mot oksidativt stress. Oksidativt stress ødelegger cellene våre, og er en vanlig energityv vi ikke legger merke til før det er for sent. 

Brennesle - Norges mest næringsrike plante

brennesle.jpg

Brennesle er den mest næringsrike planten i norsk natur og en helsebombe som inneholder antioksidanter, kolin, lecitin, serotonin, kaempferol, quercetin, proteiner, vitamin C, vitamin B, fosfor, kalsium og sink. På grunn av denne unike sammensetningen har brennesle blitt brukt i flere hundreår som et styrkemiddel for å øke energinivået.

Inneholder også  B1, B6 og B12 vitamin ‒ viktige brikker i energiproduksjonen

Kroppen vår er et komplekst maskineriet som trenger mange ingredienser for å fungere optimalt. Vitaminene B1, B6 og B12 er alle essensielle brikker i det store energi-puslespillet, og mangler du en av de, vil det fort kjennes på både søvn, humør og vår totale følelse av velvære. I tillegg øker de magnesiumopptak gjennom en prosess kalt metylering.

Inneholder også  B1, B6 og B12 vitamin ‒ viktige brikker i energiproduksjonen

‒ Sjansen for at du har magnesiummangel er 9-1 på grunn av bruken av kunstgjødsel i matindustrien, og det finnes dårlige magnesium tabletter på markedet.

Quramin inneholder CORK marint magnesium høstet fra det rene keltiske havet. Det er bevist gjennom flere studier at magnesium hentet fra havet har 2-4 ganger bedre opptak enn vanlig magnesium.

Visste du at magnesium spiller en viktig rolle for over 300 enzymprosesser i kroppen? Da er det ikke rart i at det ofte kalles “livets mineral” eller “mestermineralet”. En av hovedoppgavene til magnesium er å gjøre om næringsstoffer til energi, og å sørge for å opprettholde energibalansen i kroppen. 

Få 50% på første pakke! Betal kun 596,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

bottom of page