top of page

Kundeservice

Har du spørsmål rundt ditt abonnement eller om Quramin som produkt? Våre kundebehandlere sitter klare for å svare på alle dine spørsmål.

Tlf: 24 20 02 01

E-post: kundeservice@quramin.no

Åpningstider: Hverdager fra 08.00 ‒ 16.00

Du finner også god informasjon under ofte stilte spørsmål.

Er du tom for Quramin alt? Ta kontakt med oss for å bestille mer Quramin eller for å endre abonnementet ditt.

Vil du øke dosen, fryse eller endre abonnementet? Da er det bare å ringe oss på kundeservice, så fikser vi det med en gang. Alternativt kan du sende inn skjemaet under, så kontakter vi deg.

Har du flyttet på deg og fått ny adresse? Det er viktig at vi i Quramin har oppdaterte personopplysninger om deg, slik at du regelmessig får produktet du vil ha i postkassen din. Oppdater adressen din her.

Det er ikke alltid like lett å huske og betale regninger. Avtalegiro er en tjeneste som sørger for at regningen din automatisk blir betalt på forfallsdatoen. Noe som er perfekt, for da slipper du å huske på å betale regningen din hver eneste gang. Om du oppretter Avtalegiro på Quramin, så får du i tillegg fri frakt.

For alle andre typer henvendelser ring oss på 236 88 555 (8-16) Du kan også kontakte oss på kundeservice@quramin.no Normalt besvarer vi alle henvendelser innen 48 timer. Teamet vårt er tilgjengelig mandag til fredag fra 8-16. Mens du venter, er du velkommen til å kikke på «spørsmål og svar» sidene våre for å se om svaret på spørsmålet kan finnes der: Spørsmål og svar

Vi er stolte av at kundene gir våre dyktige servicemedarbeidere en tilfredshetsscore på 4,7 av 5 mulige!

Få 50% på første pakke! Betal kun 298,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

bottom of page